In en op het water

Er is voor iedereen iets te doen op het water. Van zelf varen, overnachten, met de museumboot mee, oversteken met een pontje tot een bootje huren. Kijk maar eens wat mogelijk is.
 

Zwemmen

Waterplezier voor iedereen

Het Golfbad in Oss met z’n beroemde Berenbad, de golven en de glijbanen staat garant voor een heerlijk dagje waterplezier voor iedereen. Of bezoek zwembad De Kriekeput in Herpen is: een zwembad in het bos, met een dak dat open gaat bij warmer weer.

Zwemmen in open water in de buitenlucht is een beleving op zich. Ga bijvoorbeeld naar de Geffense Plas in Oss of Maaspark De Lithse Ham. Je bevindt je midden in de natuur waar je kunt zwemmen en genieten van de prachtige omgeving.

Bekijk waar je kunt zwemmen

Méér van de Maas

Ga op ontdekkingstocht op en rond de Maas

Voor meer informatie over de Maas en voor inspiratie over activiteiten en arrangementen rondom de Maas, ben je bij de ondernemers van de stichting Maasmeanders aan het juiste adres. Zij bieden rondom de Maas vele activiteiten, arrangementen en leuke plekjes en terrasjes. Een voorbeeld zijn de jaarlijkse Pontjesdagen, het huren van een struinrolstoel en het gebruik maken van of huren van het toeristentreintje

 

Ontdek stichting Maasmeanders