Evenement aanmelden

Tref het in Oss verstrekt informatie over recreatieve, toeristische en culturele evenementen binnen de gemeente Oss. Plaatsing is geheel kosteloos.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in om je evenement op te laten nemen in de UIT-agenda van www.trefhetinoss.nl. Als het evenement aan de plaatsingsvoorwaarden voldoet, wordt deze in principe binnen een week op de website geplaatst. 

Wil je wijzigingen doorgeven, een locatie aanmelden of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@trefhetinoss.nl

 

Informatie over het evenement

Voer 0 in voor gratis evenementen.

Datum en tijd
Waar vindt het evenement plaats?
Contactinformatie
Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten. Bij voorkeur een vierkant of liggend beeld. Bij het uploaden van beeldmateriaal is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat: Personen die mogelijk herkenbaar op de foto staan, toestemming hebben gegeven voor plaatsing op de website. Het geüploade materiaal rechtenvrij is, of dat je toestemming hebt van de fotograaf.

Nog geen afbeelding gekozen

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over het evenement contact met je opnemen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.