In de Buurt van Oss

Je treft ’t, want Oss is een mooie uitvalbasis voor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch, Nijmegen, natuurgebied de Maashorst en gemeente West Maas en Waal. Met twee treinstations in Oss en een in Ravenstein, is een bezoekje aan Den Bosch of Nijmegen snel gedaan. Je reistijd is 10 minuten! Je neemt makkelijk een van de veerponten naar het Land van Maas en Waal. Of dompel je onder in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, de Maashorst. Je treft ’t in èn om Oss.

De Maashorst

Spot wilde grazers, beleef zeldzame natuurparels en ontdek spannende oerschatten in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant.

Meer informatie

's-Hertogenbosch en Nijmegen

De steden ’s-Hertogenbosch en Nijmegen bieden een prachtig dagje uit. Van varen op de Binnendieze, een echt Bossche Bol en winkelen in de oudste stad van Nederland.

Terug naar Oss
En dan pak je de trein, bus, auto of fiets zo weer terug voor een overnachting of evenement in Oss.

Den Bosch: www.bezoekdenbosch.nl
Nijmegen: www.visitnijmegen.com

Het land van Maas en Waal

Een dagje naar het Land van Maas en Waal; met een veerpont over de Maas naar Gelderland is al een belevenis op zich. Wat denk je van een bezoek aan De Tuinen van Appeltern, het Hanzestadje Maasbommel, dat bekend is om zijn watersportgebied "De Gouden Ham" of bezoek Museum Stoomgemaal De Tuut.

En dan pak je zo het pontje weer terug naar Oss.

Meer over West Maas en Waal