Contact

Tref het in Oss vermeldt gratis de recreatieve, toeristische en culturele mogelijkheden van de gemeente Oss. Het aantrekkelijke buitengebied, de Maas en Maashorst, het gezellige en compacte centrum, de stadskernen en dorpen en de bijbehorende horecaservices, evenementen en activiteiten.

Vragen?

Toeristische vragen:
Heb je vragen over een dagje uit of arrangementen?  De vrijwilligers van de Toeristische Informatiecentra in Ravenstein, Megen, Oss en Lith denken graag met je mee. 

Vermelding op website
Wil je jouw locatie of route laten vermelden op de website? Bekijk dan de plaatsingsvoorwaarden, en mail de informatie naar info@trefhetinoss.nl. Wil je graag een evenement of activiteit aanmelden? Vul dan snel en gemakkelijk ons online aanmeldformulier in.

Inhoudelijke vragen of contact met de webredactie
Heb je inhoudelijke vragen over een evenement, route of locatie? Neem dan contact op met desbetreffende partij die bij het evenement of de locatie vermeld staan. Heb je een andere vraag? Mail de webredactie via info@trefhetinoss.nl zij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Tref het in Oss is een initiatief van de Gemeente Oss, Centrummanagement Oss, stichting Maasmeanders, Maashorst ondernemers en Bibliotheek Oss.