Wil je een blogger op bezoek?

Je treft 't in Oss laat zien wat er 'Bij ons om de hoek' te doen en te zien is. Er zijn 11 bloggers, met verschillende interesses; de een houdt van fietsen, de ander onderneemt activiteiten met jonge kinderen en de volgende gaat graag met haar partner op pad en pikt dan vaak een vorkje op een terras. Ze schrijven altijd vanuit hun eigen interesse over hun ervaring en maken daar een verhaal met foto’s en/of een filmpje bij. Niks gekunsteld en wij schrijven niets voor.

Wil je als ondernemer een blogger op bezoek?
Stuur dan een mail aan info@trefhetinoss.nl.

Het aanbod
Wat je aanbiedt is helemaal aan jou. Wij stellen je aanbod voor aan de bloggers, en degene die het leuk vindt om bij jullie op bezoek te gaan, die neemt contact met je op.

Het aanbod van ondernemers, tot nu toe, varieert. Bijvoorbeeld: een overnachting, een dagje weg met een solex, een rondleiding en aansluitend een proeverij, dagje op pad met een Trabant en fietshuur met een voorgerechtje aan het einde van de dag.

Wij zorgen dat de blog/vlog wordt gepubliceerd in de regio via website en sociale media kanalen en je kunt natuurlijk zelf ook het blog delen op je eigen socials.

Neem nu contact op. Stuur een mail aan info@trefhetinoss.nl.