Ga terug

Mireille

De wereld ontdekken met onze kinderen, we love it!

Kleine Wereldreiziger

Mireille is samen met haar man Gijs en hun kinderen (2012 & 2018) het gezicht van Kleine Wereldreiziger. Uit eigen ervaring weten zij dat de wereld zien en beleven door de ogen van je eigen kinderen echt fantastisch is! Kleine Wereldreiziger gaat niet alleen over reizen ver weg. De site is er voor alle ouders die willen genieten met hun kinderen. Niet alleen genieten op vakantie en de rest van het jaar daarnaar uitkijken, maar iedere dag de mooiste dag beleven. Samen herinneringen maken voor het leven en de wereld met je kinderen ontdekken in al haar facetten. En dat kan ook perfect heel dicht bij huis! 

Je treft 't ècht in Oss!

Mireille: "Ik ben trots om ambassadeur te mogen zijn voor mijn eigen woonplaats Oss en haar veelzijdige omgeving. Samen met mijn gezin zal ik voor Bij ons om de Hoek op pad gaan om mijn eigen regio te laten zien. Oss, het oergebied De Maashorst en de omliggende dorpen hebben zoveel meer te bieden. Wij worden zelf keer op keer verrast en dat in een cirkel van 15 autominuten van ons eigen huis midden in de stad! De gemeente Oss kan absoluut wedijveren met de meer bekende regio's in Nederland. Wij Ossenaren moeten alleen meer vertellen over hoe trots we zijn op onze regio. Dit is geen promopraatje. Je treft het écht in Oss, als je maar weet waar je moet zijn! De gemeente Oss is ruim anderhalve keer groter dan Parijs, wist je dat? Kun je nagaan hoeveel hier te doen is!"

Met passie 'werken' aan vakantie en avontuur

Mireille Steegmans startte met Kleine Wereldreiziger tijdens haar re-integratietraject, net na de geboorte van haar oudste zoon Lucas. Wat begon als hobby en energiegever tijdens bijna twee jaar ziektewet, als gevolg van bekkeninstabiliteit en een depressie haar de bevalling, groeide uit tot een bedrijf waarin met passie wordt gewerkt. Mireille besloot in 2012 dat het roer om ging en Kleine Wereldreiziger werd als bedrijf ingeschreven.

Vanaf die tijd volgden er vele mooie vakanties en samenwerkingen met het 3-koppige gezin dat graag 'weg van de massa' op vakantie gaat en in contact komt met de locals. Twee jaar geleden was er opnieuw gezinsuitbreiding en werd Julian geboren, een echte avonturier dat is al goed te zien! Wil je het gezin en alle tips in gemeente Oss live volgen? Dan kan dat het best via Instagram @kleinewereldreiziger.

Mijn blogs