Discozwemmen bij Golfbad Oss

Zo veel mensen heb ik nog nooit in de rij zien staan bij het Golfbad in Oss. Vrijdagmiddag 16.00 uur is een populair tijdstip voor kleuters die zwemles hebben. Maar dat is niet de reden van de drukte: het is tijd voor discozwemmen, één van de tofste evenementen van het Golfbad in Oss kan ik je vertellen. En er komen nog meer leuke evenementen aan in 2023 dus lees verder en houd de agenda van het Golfbad in de gaten!

De sfeer zit er lekker in 

Nadat we zijn omgekleed en hebben gedoucht kunnen we nog net een plekje met fijne relaxstoelen veroveren met ons gezin. Zo druk hebben we het nog niet eerder gezien bij het Golfbad, al moet ik zeggen dat het vooral gezellige drukte is. Alle stoelen zijn bezet of zijn in ieder geval gecamoufleerd met een handdoek. 
 
Als de kinderen van de glijbanen zijn geweest, kunnen ze meteen meedoen met het eerste spel van de discomiddag. De sfeer zit er al lekker in, samen met Mart Hoogkamer wanen we ons zwemmend in de Bacardi lemon en samen met wat andere zomerse hits zit de sfeer er direct in. Ondertussen ligt de enorme krokodil - die soms meedeint op de golven - bomvol met kinderen die over elkaar klimmen, springen en genieten van vier heerlijke uurtjes zwemmen. Er zijn trouwens ook ballen, zwembanden en andere drijvers beschikbaar. 

Frietjes, snacks & limonade

Als je wilt eten tijdens het discozwemmen dan is het slim om direct een tijdstip te reserveren waarop je het eten kunt ophalen. Dat scheelt enorm in tijd, want je ligt natuurlijk liever in het water, beweegt mee op de muziek of racet van de glijbaan af dan dat je in een rij staat. Wij hebben zelf frietjes, snacks en een ijsje besteld in een soort all-in package en dat is perfect. Alles wordt voor een groep samen geserveerd, dat ziet er gezellig uit en de kwaliteit is goed! 

Na het frietje is het tijd voor nog wat swingen en er worden eindeloos veel ritjes van de drie ontzettend leuke glijbanen gemaakt. Het berenbad is bij onze kleuter zelf niet zo populair met alle gezelligheid rondom het discozwemmen.

Kindermiddag XL en Nieuwjaarsduik

Het Golfbad gaat vanaf 2023 uitpakken met een aantal XL-kindermiddagen. Denk bijvoorbeeld aan een kindermiddag AquABios waarbij je al dobberend kijkt naar een leuke film. Wat de andere XL thema's zullen zijn is nog even geheim, maar je kunt er zeker van zijn dat het Golfbad op een speciale manier gaat uitpakken tijdens een XL-editie. 

Als laatste iets wat je zeker niet wilt missen op maandag 2 januari 2023: de "Verklede Nieuwjaarsduik" in het Golfbad. Bezoekers worden feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje tussen 9.30 en 9.40 uur. Na een gezamenlijke warming-up zullen alle aanwezige bezoekers als eerste zwemmers van 2023 het water in springen! Na de Nieuwjaarsduik is er een prijsuitreiking voor beste verkleedde zwemmer.