Je treft ’t bij de Maasmeanders!

De stichting Maasmeanders staat voor samenwerking tussen zo'n 90 recreatie- & vrijetijd ondernemers in het prachtige buitengebied.

Dus zoek je een gezellig terras voor een biertje of bekske koffie, een galerie, wil je lekker eten, met een sloep gaan varen of fietsen huren, overnachten in een B&B of op een camperplaats en alles wat daartussen zit, een rit met de hele familie maken in de Maasmeandertrein of met een Solex over de Maasdijk of door de bossen toeren; kijk dan snel op deze lijst met ondernemers!

We zien je graag op de 45 km lange dijk langs de meanderende Maas, in de bossen, de pittoreske stadjes en de vele kerkdorpen, de polders en het prachtige natuurgebied De Hemelrijkse Waard of op een van de vele (voet/fiets)veerpontjes die Brabant en Gelderland met elkaar verbinden. Houdoe!

Je vragen kun je altijd stellen via secretariaat@maasmeanders.nl

De bestuurssamenstelling vind je hier.

Pak de fiets of wandelschoenen en ga op pad door het meandergebied van de Maas!
Waan je in een prachtig gebied met natuur, rijke historie, cultureel erfgoed en fijne adressen voor een mooi terras, restaurant of overnachtingsplek. En dat alles natuurlijk voorzien van de Brabantse gastvrijheid.

Bekijk hieronder de wandel- en fietsroutes door dit prachtige gebied.

Wandel- en fietsroutes

Alle Maasmeander ondernemers