Stichting Maasmeanders

Je treft het bij de Maasmeanders

De stichting Maasmeanders staat voor samenwerking tussen zo'n 90 recreatie-ondernemers in het prachtige buitengebied aan de Maas. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een gezellig terras voor een biertje of bekske koffie, een galerie, lekker eten, met een sloep gaan varen of fietsen huren, overnachten in een B&B of op een camperplaats en alles wat daartussen zit, een rit met de hele familie maken in de Maasmeandertrein of met een Solex over de Maasdijk of door de bossen toeren. 

We zien je graag op de 45 km lange dijk langs de meanderende Maas, in de bossen, de pittoreske stadjes en de vele kerkdorpen, de polders en het prachtige natuurgebied De Hemelrijkse Waard of op een van de vele (voet/fiets)veerpontjes die Brabant en Gelderland met elkaar verbinden. Houdoe!
 


Pak de fiets of wandelschoenen en ga op pad door het meandergebied van de Maas! Waan je in een prachtig gebied met natuur, rijke historie, cultureel erfgoed en fijne adressen voor een mooi terras, restaurant of overnachtingsplek. En dat alles natuurlijk voorzien van de Brabantse gastvrijheid.

Bekijk hieronder de wandel- en fietsroutes door dit prachtige gebied.

Wandel- en fietsroutes

Meer weten over de Maasmeanders?

Stel je vragen via secretariaat@maasmeanders.nl