Ga terug

Danny

Ik ben Danny (40 jaar) en woon samen met mijn vrouw Mariska (38 jaar) en zoontje Lars (5 jaar) in het mooie Megen. Wij zijn al 20 jaar een koppel. 
Sinds 2020 wonen wij in een nieuwbouwwijk in Megen, met een heerlijke en gezellige buurt om ons heen rondom het hofje. Als er een zonnestraal is zitten we lekker buiten op het hofje en sluiten de meeste buren wel even aan voor een gezellig praatje.

Gezellig samen erop uit

Met ons gezin trekken we er graag samen op uit; weekendjes weg, naar het bos, naar de maas, lekker ergens eten en drinken, naar een leuke speeltuin of park. We gaan er graag op uit. Met zijn drietjes, maar ook graag met vrienden. Tegen een lekker (speciaal) biertje en BBQ zeg ik zeker geen nee! 

Als een vis in het water

In de weekenden ben ik vaak aan de waterkant te vinden, vissen is al 30 jaar mijn grootste hobby. In het voor- of najaar ga ik graag met een vriend een week vissen in Frankrijk of Oostenrijk. Ook zit ik in het bestuur van Hengelsportvereniging Moby Dick te Megen. 

Voorheen heb ik 20 jaar gewerkt bij Houtindustrie Noord Brabant in Oss. Sinds vorig jaar werk ik fulltime bij bouwbedrijf van Schijndel als machinaal houtbewerker en spuiter.  

Ik hoop jullie leuke uitjes te kunnen laten zien, die je alleen kunt doen, maar ook samen met je gezin.

Mijn blogs