Ga terug

Roy

Hallo! 

Toen we 15 jaar geleden ons boeltje onder de rook van Rotterdam inpakten om naar Berghem te verhuizen, had ik nooit gedacht dat ik ooit zou zeggen: “Ik wil hier niet meer weg”. Volgens de lokale definitie blijf ik ongetwijfeld “import”, maar inmiddels voel ik me echt verbonden met deze mooie regio. Mijn kinderen die er opgroeiden, een prachtig bos, de mooie Maas, de grootste verlichte optocht van Nederland, een drankje op de Heuvel, een pannenkoek in het bos en veel gezellige mensen… hier wil ik blijven. 

Wie ben ik

Ik ben Roy, 45 jaar en van beroep controller bij een groot landelijk bouwbedrijf. Al 21 jaar ben ik gelukkig getrouwd met Marian en we hebben een druk gezin met drie kinderen: Mika (bijna 21), Lundi (19) en Rosa (17). Het is fijn dat we steeds meer tijd samen krijgen, maar we genieten dubbel van al het enthousiasme als ze thuis zijn: de drukte, de felle discussies en het harde lachen.

We gaan er samen op uit

Ondanks alle noodzakelijke huishoudelijke taken (tuin, was, schoonmaak), proberen we in het weekend altijd een dag vrij te houden om erop uit te gaan. Soms wat verder weg, maar vaak ook in onze eigen regio. In de komende maanden neem ik jullie mee naar al het leuke wat hier om de hoek is te beleven!

Mijn blogs