Dikke 10 voor Strand Tien

Hoe lekker is dat? Aanschuiven op een zonovergoten terras. Ontspannen met een geweldig uitzicht op water en bos. Genieten van een heerlijke lunch en koel drankje. Uitkijken op het recreatiedeel met actieve, blije mensen. En helemaal gloedjenieuw in Oss. Lees mee over onze ervaring!

 

Aangekomen bij Strand Tien kan je twee kanten op. Ofwel kies je voor het restaurant met terras. Ofwel kies je voor het recreatiedeel, met zandstrand, speeltuin en strandbar. Daarover later meer, wij kwamen allereerst voor de lunch en een lekker plekje in de zon.

Culinair

Op het mooie, uitgebreide terras genoten wij van een zeer smakelijk middagmaal. Gecombineerd met de stralende zon, verkoelend briesje en betoverend uitzicht op de Geffense plas met omringend groen, was dit maximaal genieten! Maar ook als het weer minder is, kan je hier prima terecht in het ruime, gezellig ingerichte restaurant.

Recreatie

Uiteraard namen we ook even een kijkje bij het recreatiedeel van Strand Tien, en dat belooft wat! Je kunt hier genieten aan, op en in het water: er is een ruim zandstrand, een grote ligweide met schaduwrijke bomen, en een mooie speeltuin. Vanaf de gezellige strandbar heb je een goed uitzicht over zowel de speeltuin als het water. Hier kan je genieten van een lekker drankje, maar kan je ook borrelen en ’s avonds eten. En er is meer: sup-boards zijn te huur om fijn te gaan suppen over het water. Voor de toegang tot het recreatiedeel betaal je 3,50 euro, maar er zijn ook seizoenkaarten te koop.

Actief

Met kinderen kan je op ontdekking met de Heksje Route, een gratis speel- en wandelroute. Deze start vanaf de parkeerplaats. Door het Rondje Strand Tien te volgen, loop je ontspannen langs de waterkant en door het bos. Ook zijn er diverse opties mogelijk voor evenementen en kinderfeestjes, met outdoor activiteiten zoals boomklimmen. Ook is er een apart Strandlokaal met eigen terras: leuke plek voor een feestje of borrel!

Wil je meer weten? Kijk dan voor meer info op de website van Strand Tien

Strand Tien zit in de opstartfase, maar van ons krijgen ze alvast een dikke 10. Wij komen zeker nog een keer terug!