Wandelen in Oss en omgeving

In het bos, langs de Maas, in de stad...

Van boswandeling tot stadswandeling en van wandelroutes tot struinen. In Oss tref je 't wanneer je gaat wandelen. Bekijk de wandelagenda en de routes die er zijn of boek een ludiek arrangement.
 

 • Wandelroutes

  Gebruik onze routes en bepaal zelf je afstand of kijk in de agenda hieronder naar een wandeltocht of stadswandeling. En pauzeer met een lekker bekske koffie of kumpke thee onderweg op onze Brabantse terrasjes.

  Let op: bij sommige routes maak je gebruik van de veerpontjes. Raadpleeg de website van Maasveren voor de actuele vaartijden. 

  Naar wandelroutes
  Wandelroutes
 • Outside Escapetour Oss

  Ben jij op zoek naar een leuk en onvergetelijk uitje? Kom dan naar het centrum van Oss voor de unieke Outside Escapetour vol raadsels!

  Meer over Outside Escapetour Oss
  Outside Escapetour Oss

Wandelen 2.0.

Wil je meer dan gewoon wandelen?

In de buurt zijn diverse ludieke wandelarrangementen te boeken. Wat dacht je van:
 

 • Een dorpsrondleiding in Geffen waarmee je terug in de tijd genomen wordt door een rijke burger uit de 17e eeuw en een boer uit de 19e eeuw. Kies jouw rondleidingsarrangement.
   
 • Of beleef Ravenstein voordat je er gaat wandelen, door thuis alvast de escapebeleving Het Geheim van Ravenstein te spelen, mèt bierproeverij. Bestel de escapebeleving.  

Struinen

Struin lekker rond!

Ga van de gebaande wegen, stap op drassige grond, kom oog in oog te staan met een Tauros en spot een veelvoud aan vogels; dat is struinen!

Suggesties:
Struinwandeling Ravenstein 12.8 km
Ontdek natuurgebied Hemelrijkse Waard

Slecht ter been? Huur een struinrolstoel