Ga terug

Ellis

13 jaar geleden betrok ik mijn eerste huisje in Oss. Na 20 jaar in Gelderland was de Brabantse instelling voor mij best even wennen; achterom lopen, onverwacht bezoek, overal wat lekkers bij… de jaren in Brabant leverde me naast een hoop liefde ook 12 kilo op. Inmiddels ben ik volledig aangepast en zijn ook de extra kilo’s weer verdwenen, maar de liefde voor Brabant is gebleven.

In Brabant heb ik leren koken, leren werken en leren genieten. In Brabant heb ik mijn grote liefde ontmoet en uit Brabant wil ik nooit meer weg.

Hoe ik woon

Samen met mijn vriend Mike en onze 3 kipjes Treesje, Toos en Tinie woon ik in de mooiste straat van Oss. Ons huis van 100 jaar oud is een eeuwig klusproject. Stukje bij beetje verandert het in het retro huis wat wij zo leuk vinden.  

Hoe ik werk

Overdag werk ik als autismecoach en heb ik een franchise praktijk aan de Ridderhof in Oss. Samen met het team van coaches doe ik als regiocoördinator mijn best om volwassenen met autisme zo goed mogelijk te ondersteunen in het dagelijks leven. Ik fiets geregeld Oss door op weg naar mijn cliënten, dus mocht je me zien; zwaai maar even!

Vanwege mijn werk als autismecoach zal ik onder iedere blog aangeven of ik de locatie ook voor mensen met ASS een prettige plek is om te bezoeken.

Hoe ik geniet

Mijn vrije tijd is altijd gevuld. Ik heb een rijk sociaal leven met mijn lieve (schoon)familie en vrienden. Mijn vriendinnen en ik hadden het woord wijnen al uitgevonden voor de Meilandjes er bekend mee werden.

Nu in 2020-2021 het festivalseizoen niet doorging heb ik een retroscooter gekocht om samen met mijn lieve vriendin Lieke deze zomer rond te touren door Brabant en de mooie plekjes te ontdekken.

#bijonsomdehoek

Dat brengt mij bij dit toffe project. Samen met 9 andere bloggers zullen wij de omgeving van onze stad gaan ontdekken en delen met jullie. De zomer is misschien anders dan anders en voor velen in eigen land. Dat dit land echt niet saai is en nog zoveel onontdekte plekjes en activiteiten heeft zul je hier wel gaan zien!

 

Mijn blogs