Vriendinnendate in de lockdown

Het vakantiegevoel in mijn eigen regio, daar ben ik middels dit project al een tijdje naar op zoek. Sinds de lockdown zoek ik dat gevoel vooral in mijn eigen woonkamer en ben ik nogal vlug uitgespeurd. Om het allemaal wat spannender te maken is daar de deurbel die gaat en mij en mijn Utrechtse logee Sylvie een borrelbox met ingrediënten voor een gezellige avond bezorgd.

Daags vooraf heb ik even gebeld met Sanne van La Colline. Ze bieden hier borrelboxen aan van diverse formaten en er zou iets leuks bezorgd worden.

Syl staat erom bekend nogal van lekker eten te houden en is direct enthousiast over het idee voor vanavond. We schuiven de buggles met salsa en kaas in de oven en vallen aan op de kaas/charcuterie plank. Deze is helaas al bij de eerste foto al niet meer volledig in tact.

Ondanks dat van mij de hapjes een stuk uitdagender hadden gemogen is de chocoladecake enkel al reden genoeg om deze box te bestellen. De zachte, smeltende chocolade… het maakt de lockdown bijna goed!

Ondertussen gaat de wijn open en Zoom aan. Twee vrienden sluiten aan bij onze borrelavond. De box is voorzien van twee spelletjes speciaal voor La colline gemaakt; memorie en ganzenbord. Memorie blijkt nog niet zo makkelijk via de digitale weg uit te voeren. Maar met ganzenbord lukt dat nog heel aardig. Ik wordt smakelijk uitgelachen wanneer ik ‘er bijna ben’ en toch weer terug moet naar start… en bedankt!

Gezellige avond en lekker geborreld! Neem vooral een kijkje op de la-colline.nl voor het aanbod!