Eten wat de pot schaft!

Vers met een uitroepteken, klaargemaakt volgens oma’s recept en eten ‘wat de pot schaft’: de basis ingrediënten van maaltijdservice Wat de pot schaft. En wij mogen mee schaften!

Wat schaft de pot dan? Ons potje bestaat uit gevulde, malse kip, romig gebakken aardappeltjes en een flinke portie erwten. En niet te vergeten: een lekker plakje cake als bijgerecht. De aangeleverde bakken zijn handig op te warmen. We kunnen snel aan tafel, en we laten het ons als gezin lekker smaken. Een gezonde, verse maaltijd in ‘no time’!

Het recept

En dat is ook gelijk ‘het recept’ voor de maaltijdservice Wat de pot schaft: gezonde maaltijden, ambachtelijk en vers bereid in eigen keuken, vooral gericht op Hollandse kost. Traditionele gerechten, met een enkele exotische uitschieter, vaak op ouderwetse, traditionele wijze bereid. Met zoveel mogelijk streekproducten worden de maaltijden dagvers bereid. Zonder gekke kunstgrepen om de maaltijden heel hang houdbaar te maken! Wel zo gezond en smakelijk.

Persoonlijke aandacht

Handig hoor: als je wilt worden maaltijden persoonlijk thuis bezorgd. Ook al zit Wat de pot schaft in Maren-Kessel, de vaste bezorgers rijden rond in de hele regio Oss – zelfs tot in Ravenstein. En ze zijn in voor een persoonlijk praatje. Gezellig! Met name de ruime, vaste senioren klantenkring, die de hele week smult van het weekmenu, stelt dit zeer op prijs!

Extra schaft

Ben je geen vaste klant? Dan kies en bestel je eenvoudig via het online weekmenu op de website.  Handig als je geen tijd (of geen zin) hebt om te koken! Zelf ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de weekendspecials en sushi. Ook dit schaft de pot, lekker!