Ga terug

Eefje

Een van de gezichten achter ‘Bij ons om de hoek’ ben ik, Eefje Ruijs, geboren en getogen in Oss (1996). Student journalistiek, ik film, schrijf en fotografeer graag. Gek op droge humor, nieuwe dingen uitproberen en de zee. Ik reis graag en nu het reizen iets minder vanzelfsprekend is, neem ik jullie mee naar mooie plekken dichtbij huis. De wereld is overal mooi.

Ik ben een mensenmens, flexibel, levenslustig, enthousiast, avontuurlijk en heb een vlotte babbel. Ik hou van op ontdekkingstocht gaan, kaas, alles met een vacht, dansen, koken, een goed boek, zon, sneeuw en een borrel.


In mijn vrije tijd

Laatste vakantiebestemming? IJsland. Lievelingseten? Italiaans. Favoriete drankje? De volgende. Guilty pleasure? Michael Jackson muziek. Must do? Het Nationale Ballet. Het laatste dat ik heb opgezocht? Maximumleeftijd olifanten. Wat ik graag goed zou willen kunnen? Piano spelen. Waar je me ’s nachts voor wakker mag maken? Niks!

Mijn levensmotto:“You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there’s still going to be somebody who hates peaches”

Ik hoop dat jullie allemaal in je vrije tijd, of vakantie, op een leuke manier kennis kunnen maken met je eigen omgeving, en leuk dat ik daar een rol in kan spelen! Van suppen tot een terrasje aan het water, van een Escape Room tot museum en alles daar tussenin. Eerlijke verhalen om je te inspireren hetzelfde te doen: ontdekken, op welke manier dan ook.

Mijn blogs