Ga terug

Denise

Mijn naam is Denise Trum, ik ben 32 jaar en ben geboren in het mooie Oss. Na een aantal jaren in andere steden gewoond te hebben woon ik nu weer in Oss, samen met mijn vriend Roy, in een heel fijn jaren 30 huis.

Passie

Ik heb een grote passie voor eten en drinken en heb lange tijd in de Osse horeca gewerkt waar velen mij van zullen herkennen. Op dit moment ben ik werkzaam bij Albron als Concept Developer Catering. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden waarbij lekker eten en drinken nooit zal ontbreken.

Nieuwe horecaconcepten

Ik vind het fantastisch om nieuwe horecaconcepten te ontdekken en de laatste trends op de voet te volgen. Foto’s van alle gerechten die ik tegenkom, moet ik gewoon maken! Even stil staan bij hetgeen waar iemand zijn best op heeft gedaan. Op www.jesuisdenise.nl kun je al een aantal fijne adresjes vinden!

Lekker eten en drinken in Oss

Ik ga vanaf nu meer op zoek naar gezellige hotspots in Oss en omgeving. Bijvoorbeeld waar moet je zijn om lekker te ontbijten, lunchen, dineren of een goeie borrel kunt drinken, maar ook waar jij de lekkerste producten koopt voor thuis op de borrelplank! Zin in!

 

Mijn blogs