Heerlijk lunchen bij Ini Mini

Oss is een superfijne lunchzaak rijker. Op een druilerige vrijdagmiddag stapte ik samen met een vriendin de sfeervolle lunchzaak Ini Mini binnen.

Lunchzaak Ini Mini is gevestigd in de Houtstraat op de oude plek van ‘t Hof. 

Als je binnenkomt word je gelijk blij van het vrolijk bloemen behang en de gekleurde stoelen. De ruimte ziet er huiselijk en gezellig uit. Eigenaresse Yasmin is ontzettend vriendelijk. Zij zorgt er ook echt voor dat je je er helemaal thuis voelt.

Verrassende vegetarisch en vegan opties op de kaart! 

Ik kwam hier natuurlijk met het idee om te kijken of er genoeg vega(n) opties op de kaart staan. En gelukkig zijn deze er. Je kunt kiezen uit vier verschillende vegan belegde boterhammen. 

En ook nog uit vier vegetarische opties. Ook aan plantaardige melk is gedacht. Je kunt je cappuccino of latte hier drinken met haver- of sojamelk. 

Ik koos zelf om te lunchen met de groente kroket. Dit is een heerlijk belegde boterham met gegrilde groenten, avocado een kroket en cocktailsaus. Het is echt een kleurrijke en smaakvolle lunch. En ook nog eens geserveerd op een heel leuk kitscherig bord. Daarnaast dronk ik een heerlijke verse gemberthee met citroen. De thee werd geserveerd in een klein theepotje. 

Vegan saucijzenbroodjes en worstenbroodjes

Naast rijkelijke belegde boterhammen serveert Yasmin ook vegan saucijzenbroodjes en worstenbroodjes. En ja, een vegan worstenbroodje wilden ik ook nog wel proberen. Echt heel lekker! Gewoon zoals een worstenbroodje hoort te smaken. 


Het is een fijne plek om na een wandeling door de stad of een bezoek aan Museum Jan Cunen neer te ploffen en te genieten van een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een high tea

Lunchzaak Ini Mini

Houtstraat 3 Oss

Geopend van woensdag t/m zaterdag