Arrangementen speciaal voor jou!

Beleef een avond vol actie met bowlen, geniet van een heerlijk diner gecombineerd met een avondje theater of chill met een lekkere pizza. In Oss vind je gegarandeerd het perfecte arrangement voor jouw en je vrienden!

 

Beleef het bij DNW

Bij DNW kun je samen met je familie of vrienden genieten van de leukste events! 

Laat je muziek kennis zien tijdens een Pubquiz, relax bij een bioscoop of theatermenu, proef culinaire hoogstandjes of waag een dansje tijdens een live DJ set op de vrijdagavond. Een ding is zeker, je zult je niet vervelen!

Bezoek de website van DNW en reserveer snel voor een tof evenement.

Bekijk alle events

Culinaire verrassingen bij DNW!

Theaterarrangement Lievekamp

Laat je avondje uit in Oss naar nieuwe hoogten stijgen met het theatermenu van DNW. Ontdek smaken van over de hele wereld, zoals de luchtige Pinsa Romana, Libanees flatbread en trendy foodboxen. Geniet van verse ingrediënten en vriendelijk geprijsde gerechten die voor iedere smaak en elk budget iets bieden. Maak je avond compleet met een diverse aanbod aan (speciaal)bieren en cocktails. Bij DNW draait het om comfort food en comfortabel leven!

Voor slechts € 17,50 per persoon kun je al genieten van dit arrangement en kun je een hoofdgerecht naar keuze kiezen van de uitgebreide menukaart.

Bekijk arrangement

Ontdek Restaurant Quisine!

Theaterarrangement Lievekamp

Bij Quisine draait alles om eenvoud en kwaliteit, en dat komt helemaal tot uiting in het LieveQamp arrangement. Op de menukaart vind je alleen gerechten die vertrouwd zijn, want goede ingrediënten hebben geen franje nodig. Bij Quisine geen poespas, maar puur genieten van eerlijk eten!

Boek het 2-gangen LieveQamp arrangement voor slechts € 27,50 per persoon. Dit arrangement omvat een hoofdgerecht en nagerecht naar keuze.

Bekijk arrangement

Spannende smaakcombinaties bij Gossimijne

Theaterarrangement Lievekamp

Bij Gossimijne vind je niet alleen heerlijk eten en verrukkelijke drankjes, maar ook een onvergetelijk gezellige tijd met het speciale Theaterarrangement! Ontdek bij Gossimijne spannende smaakcombinaties, kleurrijke top-ingrediënten en af en toe een gewaagde verrassing. Of je nu kiest voor tapas of à la carte, bij Gossimijne vind je altijd waar je zin in hebt! Gezelligheid, gastvrijheid en toewijding gaan hand in hand bij Gossimijne, en wordt alles aan gedaan om een glimlach op jouw gezicht te toveren!

Geniet van het Theaterarrangement met 2 gangen voor slechts € 24,50 per persoon.

Bekijk arrangement

Biosparty bij de Rusheuvel

Bios-Bowling arrangement

Het Take-3-arrangement biedt een uur lang plezier met bowlen op een van de banen, waar je vrienden of familie kunt uitdagen voor een spannende wedstrijd. Na het bowlen kun je jezelf trakteren op de beroemde Big-Bad-Bowling-Burger, een heerlijke 250 gram Irish Angus burger geserveerd met Cajun-gekruide frietjes en een frisse salade.

Maar dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl kun je ook nog genieten van een film naar keuze bij Kinepolis Oss, om je dagje uit compleet te maken.

Beleef het Take-3-arrangement voor slechts € 29,50 per persoon.

Bekijk arrangement

Meiactie bij de Rusheuvel

Bowlen en nagenieten met een burger

Het Take-3 arrangement biedt een uur lang plezier met bowlen op een van de banen, waar je vrienden of familie kunt uitdagen voor een spannende wedstrijd. Na het bowlen kun je jezelf trakteren op de beroemde Big-Bad-Bowling-Burger, een heerlijke 250 gram Irish Angus burger geserveerd met Cajun-gekruid frietjes en een frisse salade.

Maar dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl kun je ook nog genieten van een film naar keuze bij Kinepolis Oss, om je dagje uit compleet te maken.

Ontdek het Take-3 arrangementvoor slechts € 29,50 per persoon.

Bekijk arrangement

Bioscoopmenu Kinepolis & DNW

Bioscoop en eten

Ga een gezellig avondje uit in Oss en geniet van het bioscoopmenu bij
Kinepolis en DNW. Het bioscoopmenu bestaat uit een hoofdgerecht naar keuze, waarbij je vrij kunt kiezen uit alle gerechten op de menukaart, en een film naar keuze.

Laat je verrassen door comfort food uit verschillende delen van de wereld terwijl je geniet van een avondje uit in Oss.

Je kunt al genieten van het bioscoopmenu voor slechts € 26,00 per persoon.

Bekijk arrangement (onderaan pagina)

Pizzadag H32

Zondag is pizzadag bij H32

Laat je weekend smakelijk eindigen met huisgemaakte pizza's bij H32.Ontspan op je vrije dag terwijl je geniet van heerlijke verse ingrediënten en authentieke smaken. Maak van je zondag een feestje met een overheerlijke pizza.

Elke zondag kun je bij H32 genieten van alle pizza's voor slechts €11,00.

Bezoek H32

3 gangen menu H32

Wie goed doet, goed ontmoet bij H32!

Geniet bij H32 van maandag tot en met donderdag van een heerlijk 3 gangen keuzemenu voor maar slechts €25,00.

Bezoek H32