Genieten van goed en lekker eten bij Van Druenen delicatessen

Wist je dat er sinds begin dit jaar een hele mooie delicatessenwinkel in de Kerkstraat zit? Deze winkel wordt gerund door: Inge van Druenen. Inge is de dochter van de poelier in Geffen. Eten is de grote liefde van Inge en dat deelt ze graag met je in haar winkel.

De winkel is super leuk ingericht. Het heeft echt een huiselijke sfeer. De kasten staan vol met heerlijke en bijzondere producten. Zo kwam ik ook mijn favoriete dropjes van Klepper tegen. Maar je vindt er ook lekkernijen voor op de borrelplank, heerlijke oliën, crackers, soepen en kookboeken. 

Verse maaltijden

Ook kun je hier terecht voor verse maaltijden gekookt door Inge. Elke week verandert het menu en kookt ze wat er past bij het seizoen. Ze zet deze maaltijden op instagram en op haar website. Wel zo makkelijk zo kan je vanuit huis zien wat Inge deze week weer gaat koken. 

En zo fijn dat er altijd een vegetarische en vegan optie tussen zit. Zo bestelde ik onlangs een heerlijke couscoussalade met munt yoghurt en falafel. Echt een feestje. Ik hoefde het thuis alleen nog even op te warmen. Je kunt de gerechten ook online bestellen. Wel zo handig want dan weet je zeker dat het voor je klaar staat. 

Ook kun je bij Inge terecht voor een goedgevulde borrelplank en catering op maat. 

Heb jij er al een kijkje genomen? 

Van Druenen Delicatessen
Kerkstraat 7, 5341 BK Oss