Welkom ambassadeurs

Breng het mooie buitengebied, de grote variatie in activiteiten en evenementen en het gezellige centrum van Oss bij een breed publiek onder de aandacht. Word ambassadeur voor Tref het in Oss! Dat kan op verschillende manieren:


Gebruik onze #

Je gebruikt bij je eigen social media berichten: #trefhetinoss

Samen een groot bereik:

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan zijn er twee mogelijkheden

  1. Deel berichten van Tref het in Oss met jouw volgers. Je bepaalt zelf welke berichten je wel of niet deelt.
  2. Bied je eigen berichten aan aan de redactie van Tref het in Oss. Wij delen deze op onze beurt weer met onze volgers en ambassadeurs.

Zo krijgen we samen een groot bereik. Voor deze opties meld je je aan door een mail met jouw naam, email en telefoonnummer naar info@trefhetinoss.nl te sturen.

    Let op:

    • Ook wij delen niet zomaar alle berichten. Er moet een meerwaarde voor de recreant en toerist in en van Oss in zitten: een bijzondere locatie, samenwerking, een leuke activiteit, een mooi evenement, een fraaie wandel- of fietstocht.
    • Kondig je een activiteit, route, locatie of samenwerking aan? Stuur dan ook een berichtje naar: info@trefhetinoss.nl en voeg ook een goede foto van de locatie of activiteit toe. Dan maken we het ook vindbaar via www.trefhetinoss.nl (zie ook de plaatsingsvoorwaarden).