Ga terug

Brent

Hallo lezers, mijn naam is Brent Cuijpers en ik ga voor deze blog schrijven over onze eigen omgeving!


Wie ben ik

Ik ben 20 jaar oud en ik woon in het mooie Berghem. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn studie Bedrijfseconomie aan Tilburg University, waarna ik een Master Accountancy wil gaan doen. Daarvoor heb ik zes jaar op school gezeten op het Maaslandcollege in Oss.

Mijn grootste hobby is atletiek. Ik train in totaal vijf keer in de week om hier beter in te worden. Mijn favoriete onderdeel binnen de sport is 800 meter, omdat die afstand de leukste combinatie is tussen de snelheid van het sprinten en het uithoudingsvermogen van de langere afstanden. Op dit moment kan ik de 800 meter lopen in een tijd van 1.57,56 minuten.

Om hiervoor te trainen ga ik ook vaak in het bos hardlopen, waar ik ontspannen kan lopen en tegelijk van de omgeving genieten.

Meer tijd voor mijn regio

In de tijd van Corona zijn er erg veel beperkingen waar ik net als iedereen last van heb. Het geeft me wel de kans om in de vrijgekomen tijd meer van mijn eigen regio te ontdekken, en daar voor jullie over te schrijven.

Als kind vond ik schrijven al heel leuk en heb ik veel verhalen bedacht en uitgewerkt. Tijdens de vrijgekomen tijd door deze crisis en het initiatief van deze website, heb ik de kans gekregen om het schrijven weer op te pakken in de vorm van deze blog. Ik kan niet wachten om te beginnen!

Mijn blogs