Unieke escape uit de Happy Holiday Caravan

Stel je voor: met z’n vieren gevangen in een kleine caravan. Alle deurtjes en laatjes blijken op slot. De klok tikt door. De stress slaat toe. Hoe komen we hier in hemelsnaam uit? Uit deze Happy Holiday Escape Caravan waarin we ons vrijwillig hebben laten opsluiten?

En eerlijk gezegd, dat doen we als gezin vaker: onszelf voor de lol laten opsluiten in een escaperoom. Dan door het opvolgen van lumineus verborgen aanwijzingen, kraken van codes, oplossen van complexe puzzels, zorgen dat je binnen het uur jezelf kan bevrijden. Vinden we leuk, family-quality-time! Maar in een caravan, nee, da’s de eerste keer! En echte kampeerders zijn we niet...

Ook nieuw: probeer eerst maar ’s ín de caravan te komen. Naast een escape-beleving, dus ook een break-in-opdracht. Spannend! Met vereend denkwerk lukt ons dit.

Spoiler alert?

Nee joh! Ik ga echt niet de geheime aanwijzingen, de opdrachtjes en verrassingen verklappen. Tip van de sluier: goed kijken, blijven communiceren en geluk hebben met 3 rekenwonders in je gezin…  Het blijft spannend tot het laatste moment. We hebben helaas bijna anderhalve minuut extra nodig om de caravan te verlaten. Echt balen, maar wel leuk om alle opdrachten te kunnen spelen!

Van Happy Holiday naar Halloween

Ook zin in een escape-ervaring? De Happy Holiday Caravan is er eentje van Escape Experience Oss. Eigenlijk een mobiele escaperoom, maar tot eind september kan je er naartoe in Oss (net naast de Pluktuin)! Eind oktober transformeert deze caravan in het Halloween thema. Hoe griezelig wordt dat? De Halloween caravan kan je boeken van eind oktober tot begin november. Lijkt je dit leuk? Kijk dan eens op escapeexperienceoss.nl voor meer info.

Meer Escape Experiences

Wil je meer? Dat kan! Zo zijn er de City Escapes: hier ga je proberen in een stad te ontsnappen, een puzzeltocht 2.0! Of ga voor de natuur-variant met Escape the Forest en zoek verborgen schatten in het bos. Combinaties met meer groepen kan ook, dan maak je er een echte battle van! Alle opties vind je op escapeexperienceoss.nl.  

Veel plezier met jouw ontsnapping!