Festival in eigen stadje: Lulboompop

Eén keer per jaar is het sowieso groot feest, dan is het weer tijd voor Lulboompop. Een te gek festival georganiseerd door een vriendengroep. Dan zal het wel niet veel zijn? 

Mis! Het is een echt festival en lijkt per jaar zelfs professioneler te worden. Meerdere podia, verschillende eettentjes. prima toilet gelegenheid, te gekke merchandise. Speciaal biertjes van de Muifel onder een hippe tent. En dan de aankleding die heerlijk het hele terrein versierd. Oude platen, banken stoelen objecten.. Een een heus festival. En als je er dan woont dan ga je als kind gewoon ook even mee. 

Zo kwamen de kinderen dus op hun eigen festival terecht. Van wat staat de muziek hard tot we willen niet meer naar huis! Vol trots liepen ze met hun lulboompoppet te gekke bellen te vangen. Hoe ze het vonden. ' Vooral heel lekker'  We aten een frietje en een snack, warme tortilla chipjes. ;) 

En op tijd naar huis, toch nog even langs de net geopende ijssalon. Waarbij een bol Italiaans witte chocolade framboos ijs er nog prima inging. Een dag om nooit te vergeten: Het eerste festivalbezoek! 

Volgend jaar zijn wij er weer bij... (wel op tijd kaartjes kopen, want het was helemaal uitverkocht)