Mennus festival: knallen & ballen!

Welkom thuis, Mennurd: een warme ontvangstgroet bij aankomst! Want na twee jaar kon de traditie van dit jaarlijkse, unieke festival weer door! Uniek is het zeker, want waar anders vind je nou zo’n gezellige combinatie van potjes voetballen, feesten en knallen, met je maten brallen, met nieuwe vrienden lallen, voor jong en oud, in flinke aantallen?  

The place to be: Maren-Kessel. Weilanden maakten plaats voor het festivalterrein en de festivalcamping. De naastgelegen voetbalvelden van de Maaskantse Boys werden ingericht. Zelfs inclusief nudistenkampen (lees: omkleedruimtes). Genoeg plek voor alle Mennurds!     

Feest als aftrap

Op vrijdagavond 10 juni was de aftrap, met een volledige line-up voor zowel de grote festivaltent Menn Stage als het Mennus Café. Lekker mee blèren met Hollandse hits, en de tent op z’n kop met artiesten als zanger Kafke, Dansado & De Feestmeester, Kruzo en Outsiders. Met een bar op het middenterrein om gezellig bij te buurten, met een iets getemperd geluidsniveau…

Gezellig rond en op de grasmat

Met maar liefst 40 mannenteams, 25 vrouwenteams en 3 veteranenteams was de focus op zaterdag op het voetbal gericht, maar ook op de gezelligheid daaromheen. Korte partijtjes voetbal tussen zowel vaste voetbalteams als geïmproviseerde gelegenheidsteams zorgden voor leuke acties op de grasmat. Met drankje en hapje tussendoor, gezellige DJ en live muziek (met niemand minder dan John de Bever), een leuke Mennus kids corner, en een stralende zon, werd het een top sfeertje! Met een tweede feestavond als ‘slotoffensief’ met onder meer Darkraver was dit een knallende afsluiter. Hulde aan de vele vrijwilligers en het enthousiaste Mennus-team die dit festival mogelijk maken!

Festival update

Wil jij ook op de hoogte blijven van de volgende activiteiten van Mennus? Volg Mennus op Facebook of kijk eens op hun website

Heb je ook zin gekregen in een leuk festival of sportief event in de omgeving van Oss? Check dan deze agenda eens of volg TrefhetinOss op Facebook.  

Veel plezier!