Smakelijk delen bij Doggybag

Zo’n avond waarop je spontaan een nieuw te gek restaurant ontdekt! Die hadden wij. We hadden zin om een hapje te gaan eten, alleen behoorlijk lastminute. Dus eerst even bellen of er wel plek is.

We hadden juist een te gekke plek, aan het raam. Met lekker weer kun je ook heerlijk op het terras zitten, in de karakterestieke kerkstraat. Eigenlijk stond Doggy bag op ons lijstje om eens keer te proberen met zijn tweeën. Ik ben blij dat we hier spontaan toch met ons gezin terecht kwamen.

Hoe leuk was het om de sharing flavours te delen met de kinderen. Met de relaxte muziek, sfeer en superlekker Zuid-Amerikaans en Aziatisch eten. Even dachten we dat het misschien allemaal te pittig zou zijn, maar ze hebben heerlijk zitten smullen. Vooral de sausjes zijn wat pittiger, maar die kun je dus zelf toevoegen.

En dat wat je niet op zou hebben, zou je mee kunnen nemen naar huis. Hoe leuk is dat! Ze bezorgen ook thuis. Dat is natuurlijk ook handig, maar ik zou de sfeer neit willen missen.

Jeetje wat hebben wij zitten smullen. Voor het toetje haalden we nog even een heerlijk ijsje. Wij gaan er zeker een keer terug!

Zijn jullie al geweest?