Ontdek de Osse Peperstraat: eat, meet, greet & meer!

Gezellig ontmoetingspunt, pittoresk straatje, relaxte sfeer en kleinschalige, authentieke (horeca)bedrijfjes: dat alles vind je de Peperstraat in Oss. Wij gingen op ontdekking!

Eat: smaken mogen verschillen

Wat je smaak ook is, je vindt het vast ergens in de Peperstraat. Ga voor een speciale burger bij Ome Toon, of kies voor de verfijnde Franse keuken bij Bistro Louis. Deel smakelijke gerechtjes bij De Rooij Peper, of zet je tanden in een malse steak bij Woodstock. Of ga gezellig eten bij Quisine, gevestigd in een van de oudste pandjes van Oss.

Wij schoven aan op het gezellige terras van De Winkel. En genoten van een relaxed muziekje, een heerlijke lunch, het zonnetje en een gezellig praatje met Denise. Het ruime, recent uitgebreide terras is een aanrader!

Andere ontdekking: op de hoek van de Peperstraat en de Heuvel vind je Finch Gastrobar. Naast een fijn terras, waanzinnig mooi interieur en verrassend lekker eten, biedt Finch op de 1e etage nog een extra troef: in deze ‘club Finch’ genoten we onlangs met een eigen groep binnen een sfeervolle ambiance van heerlijke gerechtjes!

Meet & greet: gezellige ontmoetingen

Door de fijne terrassen, het intieme karakter, de leuke barretjes, is de Peperstraat perfect om elkaar te ontmoeten. Ga voor een speciaal biertje naar Bar 15, of voor een gezellige borrel naar de Taverne. En houd hun agenda in de gaten voor leuke activiteiten!

En meer…

En er is meer te ontdekken in de Peperstraat: wat te denken van Turkse specialiteiten, groente en fruit bij Tarimer en klasse wijntjes bij Wijnhandel Van Helden. Wij gingen op bezoek bij barbierszaak Kei Scherp: verjaardagscadeau voor zoonlief met baard, voor mij de kans om eens mijn ogen uit te kijken in deze gave heren-kapperszaak!

Veel plezier in de Peperstraat!