Meezingen in het bos, bij Hoessenbosch

Herinnert u zich deze nog… Van Tears for Fears tot Simple Minds. Van Madonna tot INXS. Van U2 tot Madness. Hun iconische hits kwamen allemaal voorbij in de 80’s Openlucht Tour van de Edwin Evers band. En dat middenin het bos, bij openluchttheater Hoessenbosch. En dat betekende met volle teugen genieten van al die geweldige nummers, keihard meezingen, lekker swingen, herinneringen koesteren en dat allemaal in een prachtig bosrijk decor. Wat een feest, Pump up that jam!

Festivalsfeertje

Doorgewinterde Hoessenbosch-bezoekers waren voorbereid: zij maakten het zich eerst comfortabel op de tribune met een zelf meegenomen kussentje. Maar ja, blijf dan maar 's zitten! De meesten lieten zich al snel meevoeren door de fantastische hits, en konden dus niet stil blijven zitten. Samen met de gezellige drukte voor het podium, ontstond zo al snel één grote feestende menigte. Wat zorgde voor een gezellig festivalsfeertje!

De echte die-hards konden na het concert nog zelfs doorfeesten met een DJ, drankje en hapje en gezellige verlichting. Goed geregeld! 

Voor ieder wat wils

Hoessenbosch biedt dus meer dan alleen toneel in de buitenlucht: daarnaast kan je ook genieten van muziek, cabaret en ander entertainment. Voor jong en oud, en voor een breed publiek! Kijk hier eens op het programma of volg Hoessenbosch op Facebook . En laat je verrassen!