High Tea Lisa & Wilhelmina

Vorig jaar juli opende Lisa & Wilhelmina haar deuren. Mede blogger Suzanne ging er toen al een kijkje nemen.

Hoewel ikzelf sinds februari vorig jaar in de wijk Berghkwartier woon en Lisa & Wilhelmina dus letterlijk om de hoek is, was ik er nog nooit geweest. Afgelopen week zag ik op hun Instagrampagina een voorproefje van hun High-Tea voorbij komen en ik als échte High-Tea liefhebber kreeg gelijk zin om alle ogenschijnlijk heerlijke hapjes te gaan proeven. Ik appte een vriendin en die had er ook wel oren naar, dus gelijk gereserveerd voor zondagmiddag 13 maart.

We werden heel hartelijk ontvangen door de bediening en mochten zelf een tafeltje uitkiezen. We namen plaats in het midden van de zaak. Na een korte toelichting over de inhoud van de high-tea kregen we om te beginnen een kopje… thee! Overigens mochten we ook kiezen voor koffie of cappuccino, dus als je behoefte hebt aan een cafeïne boost, kan dat gewoon! Top geregeld.

Al vrij snel kregen we de High-Tea geserveerd met om te beginnen een heerlijk pompoensoepje met basilicumblaadjes en een mini carpaccio. Vervolgens volgde de etagère met allerlei hartige en zoete hapjes. Dat varieerde van een mini quiche met spinazie en fetakaas en een broodje met pulled chicken en pesto tot een cup cake in twee smaken, een overheerlijke slagroomtruffel en kokosmakronen. Alles eigenlijk even lekker.

Wanneer we thee wilde konden we dit gewoon bestellen en werd dit snel geserveerd, super service. Ook een muntthee behoorde tot de mogelijkheden en daar sloten we deze fantastische High-Tea dan ook mee af.

En dan nog even over het interieur; dat is heel kleurrijk en stijlvol. Prachtig ingericht en het ademt sfeer en gezelligheid uit. Of je nou een plekje zoekt om te werken, een lekker bakje koffie wilt drinken (binnen óf op het terras) of een coffee – to – go wilt meenemen voor je op de trein stapt, Lisa & Wilhelmina is zeker de moeite waard om te bezoeken!

De komende tijd ga ik op zoek naar nog meer leuke High-Tea plekken in Oss & Omgeving!