Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Acropolis: Marlon Kicken

Zin in een leuke avond? Kom dan vrijdagavond 5 april 2024 naar de voorstelling van cabaretier Marlon Kicken in de Theaterzaal van Acropolis. Aanvang 20:00 uur.

Het motto van Marlon Kicken is Lach elke dag. Dat gaat zeker lukken als je één van zijn shows bezoekt. De goedlachse Brabander staat bekend om zijn gewe…

Zin in een leuke avond? Kom dan vrijdagavond 5 april 2024 naar de voorstelling van cabaretier Marlon Kicken in de Theaterzaal van Acropolis. Aanvang 20:00 uur.

Het motto van Marlon Kicken is Lach elke dag. Dat gaat zeker lukken als je één van zijn shows bezoekt. De goedlachse Brabander staat bekend om zijn geweldig relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgt. Marlon Kicken begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de Nederlandse theaterzalen plat. Marlon Kicken, een zeldzaam gouden combinatie: lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en ontzettend grappig. Marlon werd geboren in Willemstad op Curaçao, groeide op in Aarle-Rixtel in Zuid-Brabant en wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent! Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award (beste stand-up comedian van de Benelux).

Kaarten à € 12,50 (exclusief boekingskosten) zijn te bestellen via de website van Acropolis

Prijzen

  • € 12,50

Waar

Acropolis - Terras en meer
Broeder Everardusplein 1
5366 BE Megen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

Bezoek de website

Kijk in de buurt

Toon resultaten