Toeristentrein

Cruisen door Oss en omgeving

Wil je alles in de gemeente Oss meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Met de toeristentrein kom je werkelijk overal. Het treintje rijdt over de dijken, door de smalle straatjes van Megen en Ravenstein of door weidse landschappen. De 'Maasmeandertrein' kan zelfs mee op de pont naar de andere kant van de Maas.


Het hele jaar te huur

Het treintje is gedurende het gehele jaar te huren. Een wagon is voor een paar uurtjes te reserveren, maar ook een hele dag cruisen met de chauffeur is mogelijk. 

 

Rolstoeltoegankelijk en geschikt voor grote en kleine groepen

De trein rijdt door middel van een tractor die als locomotief dient. Hij is rolstoeltoegankelijk en biedt plaats aan maximaal 40 personen (max. 20 personen per wagon). Gezinnen, wandelaars, fietsers en zelfs grote groepen passen er moeiteloos in. Onderweg kom je via de informatieschermen of een eventuele gids alles te weten over het gebied van de Maasmeanders. En tussendoor zin in een kopje koffie of lekkere lunch? Laat je dan naar een leuke tussenstop rijden.


Reserveren

Je kunt het treintje reserveren voor een uur, maar een hele dag is ook mogelijk. De eerste twee uur bedraagt €150,- Daarna wordt voor elk extra uur €75,- per uur gerekend. De opstapplaats kan plaats vinden bij elke ondernemer die bij de stichting Maasmeanders is aangesloten. Wil je vertrekken vanaf een andere locatie? Geen probleem. Bij een startplaats vanaf een niet Maasmeanderlid vragen wij €25,- voorrijkosten.

Interesse? Bekijk de flyer van het treintje. Voor reserveren, informatie en beschikbaarheid, neem contact op met: tel. 0412-492217.