Festivals in Oss

Op zijn tijd mag er ook gefeest worden. En laten we in Oss nou ook van een feestje houden! Met festivals zoals Muze Misse, Muziekboulevard en Fantastival kun je altijd wel ergens een dansje wagen. Ook liefhebbers van theater, kunst en lekker eten zullen getrakteerd worden op fijne feestjes. 

Dompel je onder in Brabantse gezelligheid en vier alle feestjes mee. Je treft het in Oss!

 

Das Grosse Oktoberfest

Ein Ganz Gross Oktoberfest in Oss! Een geheel verzorgde avond inclusief eten, drank en topentertainment. Trek die Lederhose en Dirndl maar vast uit de kast!

Ontdek Das Grosse Oktoberfest

Da's Foute Après-ski Fest

Zin in een feestje? Haal je lederhose of dirndl uit de kast en verzamel al je vrienden. Op zaterdag 14 oktober verandert Openluchttheater Hoessenbosch namelijk is een super gezellige après-skibar tijdens Da's Foute Après-ski Fest!

Ontdek Da's Foute Après-ski Fest

L’osst City Halloween Festival

Halloween begint dit jaar vroeger dan ooit! Trek je beste outfit uit de kast voor de kick-off van jouw Halloween weekend in het Centrum van Oss.

Ontdek L’osst City Halloween Festival

Uitagenda

Naast alle gezellige festivals en feestjes hebben we in Oss nog meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld een mooie expositie,  ga naar een verrassende voorstelling of ontdek onze prachtige fiets- en wandeltochten. De leukste evenementen in Oss vind je in de Uitagenda.

Bekijk Uitagenda