Festivals in Oss

Op zijn tijd mag er ook gefeest worden. En laten we in Oss nou ook van een feestje houden! Met festivals zoals Muze Misse, Muziekboulevard en Fantastival kun je altijd wel ergens een dansje wagen. Ook liefhebbers van theater, kunst en lekker eten zullen getrakteerd worden op fijne feestjes. 

Dompel je onder in Brabantse gezelligheid en vier alle feestjes mee. Je treft het in Oss!

 

Muze Misse Festival

Muze Misse Festival viert op 1 en 2 juli haar 15e editie met een dikke line-up in een gezellig stadspark met lekkere foodtrucks en kinderactiviteiten. Met artiesten als onder andere Waylon, Davina Michelle, Jeffrey Heesen en DEWOLFF mag je dit feestje niet missen!

Ontdek Muze Misse Festival

Elzeneindfestijn

Op zaterdag 26 augustus zullen Natuurcentrum & stadsboerderij De Elzenhoek en speeltuin Elckerlyc het park voor één dag omtoveren tot een waar sprookjesfestijn. Bomvol straattheater, voorstellingen, spannende activiteiten, workshops, picknickweides en nog veel meer!

Ontdek Elzeneindfestijn

Uitagenda

Naast alle gezellige festivals en feestjes hebben we in Oss nog meer te bieden. Bezoek bijvoorbeeld een mooie expositie,  ga naar een verrassende voorstelling of ontdek onze prachtige fiets- en wandeltochten. De leukste evenementen in Oss vind je in de Uitagenda.

Bekijk Uitagenda