Schuumen: shoppen in het centrum

Schuumen - Shoppen in het centrum

Lekker snuffelen in lokale winkels met bijzonder aanbod, je laten verrassen of gericht op pad voor je outfit voor het nieuwe seizoen. Dat is schuumen.

'T Osse centrum

Er is altijd wat te doen in Oss

Je treft 't in het Osse centrum en de sfeervolle zijstraatjes zoals de Peperstraat en de Kerkstraat. Er zijn volop (eet)cafés, terrassen en restaurants. In en rond het stadscentrum is altijd wat te doen. Evenementen als Muziekboulevard, living Statues en Fantastival zorgen voor levendigheid en een gezellige sfeer.


Koopavond en - zondag

Koopavond: donderdag tot 21.00 uur. Koopzondag: elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Volop Oss

Tijdelijke invulling leegstaande panden 

De binnenstad van Oss heeft veel te bieden aan de bezoeker. Volop Oss geeft leegstaande panden een tijdelijke invulling met verrassende, lokale, tijdelijke initiatieven. Het gaat hierbij om ambachtelijke, kunstzinnige en maatschappelijke initiatieven. Deze initiatieven krijgen letterlijk de ruimte om zich te presenteren aan de bezoeker. 

Bekijk de initiatieven in Centrum Oss

ResourCityOss

Ontdek chemie en materialen met de app

Ontdek de universele taal van het Periodiek Systeem met de ResourCityOss app! Een nieuwe spel-app over materialen in de stad voor kinderen. Met ResourCity vergroot je je kennis van chemie en materialen terwijl je het centrum van Oss ontdekt.

Meer over ResourCityOss