Helemaal zen bij Spahuys Kids

Dit stond al heel lang op mijn bucket list; een behandeling bij Spahuys Kids. Want naast Spahuys voor volwassenen bestaat er ook een Spahuys speciaal voor kinderen midden in de stad aan de Schakel 1 in Oss.

Spahuys kids biedt heel veel verschillende arrangementen oftewel momenten aan zoals bijvoorbeeld ‘I believe in fairies’, ‘Flowergarden’, ‘Let’s be mermaids’, ‘Slime Factory’. Maar ook een moeder & dochter moment of oma & kleinkind moment zijn mogelijk. Je kunt dus een pakket kiezen die jij fijn vindt en die bij jou past. Daarnaast kun je ook speciale kinderfeest arrangementen boeken. Deze behandelingen en feestjes vinden plaats in de bovenverdieping van de winkel.

Na een gezellige binnenkomst mocht ik via de trap mee naar boven voor mijn ‘Sparkle like a unicorn’ behandeling. Dit arrangement bestaat uit een power juice, cupcake, rainbow bad, magical scrub, magical voetmassage, sparkle handmask, glitter glamour hand-arm massage, glitter hairtouch, natural unicorn lip-gloss en een twilight sparkle present. Ik had er super veel zin in.

De bovenverdieping was mooi ingericht met een relaxte plofbank, een grote behandeltafel, een soort van kappersstoel en heel veel leuke glitter accessoires.

Ik werd goed in de watten gelegd en iedereen was supervriendelijk. Het fijnste vond ik het voetbad met bruisballen en de make-up die ik kreeg. Het was ook erg leuk om kinderchampagne en lekker dingen te krijgen. Ik vond de behandelingen erg fijn en ik was helemaal zen daarna. Het duurde ongeveer 90 min en het kostte 39,- euro. Jammer dat het weer voorbij was!

Beneden is er een winkelgedeelte. Je kan hier van alles halen zoals lipglosjes, bruisballen, zeepjes, baby en kinderaccessoires en kleding. De winkel is heel mooi en gezellig ingericht. De verkoopster is heel vriendelijk. 

Ik zou iedereen zo’n behandeling aanraden!