Eten afhalen bij Rebel Food & Bar

Helaas is de horeca tijdelijk gesloten. Waar in Oss kan ik lekker vegan eten afhalen? Het was voor mij even een speurtocht totdat ik een supergoede tip kreeg om eten te gaan afhalen bij Rebel.

Het eten bij Rebel bestel je gemakkelijk en snel online via hun website: rebelfoodandbar.nl 

Dit kan op de dagen vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt vooraf aangeven hoe laat je het wilt ophalen en je betaalt ook gelijk online. Handig! Ik heb zelf gekozen voor afhalen omdat ik dichtbij het centrum van Oss woon. Maar Rebel bezorgt ook bij je thuis.

Ik koos voor de volgende gerechten:

  • Vegan tortilla met een vulling van vegan kaas, zoete paprika, koriander, bosui en een pepertje. Geserveerd met avodilly dip

  • Loaded fries met jackfruit 

  • Taco met vegan chicken, een saus van tomaten en chilipeper en een topping van maïs, avocado, granaatappelpitjes en uien pickles.

  • Frisse salade met wortel, koriander, kool en rozijntjes

  • Zoete aardappelfrietjes met dip

Bij de aardappelfrietjes zit standaard een mayonaise met ei. Geef even bij de opmerking door dat je graag een vegan sausje wilt dan regelen ze dat voor je. 

Het was allemaal super lekker en verrassend. Het ziet er ook allemaal zo vrolijk en kleurrijk uit. Mijn favoriet is het frietje met de jackfruit en BBQ saus. Echt een feestje! 

Het was heerlijk en ook voor een nette prijs! Het eten wat je hier ziet is voor 2 personen en wij betaalde hiervoor 32 euro. Dus ja, ik ga binnenkort zeker weer eten afhalen. En hopelijk mogen ze snel open dan ga ik gezellig bij ze eten. 

Ga jij dit weekend ook bij Rebel een frietje jackfruit bestellen? 

Rebel Food & Bar
Begijnenstraat 4
5341BG Oss 

https://rebelfoodandbar.nl