Een spectaculair begin van het nieuwe theaterseizoen!

Met een groots aangepakte seizoensopening, een reeks voorproefjes én het charismatische presentatieduo Rob & Emiel, belooft het een mooi theaterseizoen te worden. Laat het doek maar opgaan! 

Het theaterseizoen 2024-2025 werd op spectaculaire wijze afgetrapt. In een volle zaal werden bezoekers meegenomen in wat het nieuwe theaterseizoen allemaal gaat brengen. De presentatie was in handen van Rob en Emiel, een magisch duo dat met de nodige humor en verbluffende illusies de hele avond aan elkaar gepraat heeft.

Het komende theaterseizoen biedt vele mooie nieuwe voorstellingen. Voor jong en oud en voor elk wat wils. Tijdens deze avond kreeg het publiek alvast een live voorproefje te zien van: 

  • Pop-Up Choir

Zij spelen, het publiek zingt! Een interactieve voorstelling te zien in de Rabo Zaal.

  • Rock4 – Rock4 Sings Queen

Zij brengen met niets anders dan hun stemmen de nummers van het Queen album A Night at the Opera.

  • Oxygen

Een uniek samenspel tussen dans en illusie

  • Maartje en Kine

Cabaretesk revue-spektakel verzegeld en in Oss vergezeld door popkoor Noiz.

Voor het komende seizoen heeft De Lievekamp een breed scala aan artiesten en gezelschappen geprogrammeerd. Teveel om hier allemaal te noemen, maar een aantal andere voorstellingen om naar uit te kijken zijn:

  • Shrek de Musical

Iedereen kent de film van Dreamworks wel. En met deze voorstelling brengt Van Hoorne producties Shrek terug naar de theaters, met in de hoofdrol René van Kooten als Shrek.

  • Green Mirror Hotels

Een unieke combinatie van theater en film: een theaterbeleving waarbij de twee acteurs live, voor de ogen van het publiek, in een film terecht komen. Met Hanneke Drenth en Pim Muda.

  • Moordmysterie XXL

Moordmysteries zijn al jaren onderdeel van de programmering, en met deze XXL versie pakken ze extra groot uit. Te zien in de grote zaal (i.p.v. in de theaterzaal).

  • The Dutch Tenors

Pop meets classic. Vier vocalisten die met deze voorstelling voor het eerst te zien zijn in De Lievekamp.

  • Speelgoed

Een kinder- en familievoorstelling gebaseerd op Disney Pixar-film Toy Story.

Kortom, een seizoen om niet te missen! Met zo’n veelbelovende start en een programma vol afwisseling en kwaliteit, staat het nieuwe theaterseizoen garant voor een variatie aan prachtige voorstellingen.

Vernieuwde voorverkoop
Vanaf komend seizoen werkt de loting en ticketverkoop iets anders dan iedereen gewend was. Door een nieuw ticketsysteem komt de lotingsprocedure zoals afgelopen jaren is toegepast te vervallen. Meer informatie hierover vind je in het magazine op de website van De Lievekamp, klik hier.
 

Vanaf 14 mei valt het nieuwe magazine op de deurmat. Dit keer is er gekozen voor vier verschillende covers en is het boekje zelfs nóg dikker dan vorig jaar. Op maandag 27 mei om 10.00uur start de ticketverkoop van bijna alle voorstellingen voor theaterseizoen 2024-2025. Via een papieren formulier bestellen is niet meer mogelijk.

Tot in het theater!