Struinrolstoel


Ga waar je maar wilt gedurende een halve of een hele dag. Er zijn twee struinrolstoelen beschikbaar die je kunt afhalen bij Maaspark De Lithse Ham en bij Bike Adventure Herpen. Je huurt een struinrolstoel voor maar €6,75 per halve dag. Ook is het mogelijk om af te spreken dat je de struinrolstoel vanaf een andere plaats ophaalt. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden vooraf te reserveren.

Reserveer een struinrolstoel:

Voor reserveren, informatie, beschikbaarheid; neem contact op via tel. 06 - 3821 1932 of via arrangementen@maasmeanders.nl.

In het gebied van de Maasmeanders is zo veel te genieten. Wil je alles meemaken, dan heb je heel wat kilometers af te leggen. Dat kan een uitdaging zijn wanneer je een lichamelijke beperking hebt. Huur dan een struinrolstoel.

De struinrolstoel is er speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking waarvoor een langere fiets- of wandelroute niet haalbaar is. Met onze struinrolstoelen kunnen ook zij nu het Brabantse gebied verkennen én beleven. Deze struinrolstoel met de naam ‘Jutter Wombat’ heeft grote ballonbanden en is daardoor ideaal om op onverharde paden en ruw terrein te rijden. Zo kunnen mensen die slecht ter been zijn samen met valide mensen op plaatsen komen die anders niet bereikbaar zouden zijn. Een ritje met deze struinrolstoel over bosgrond, klei of zand is een belevenis op zich!

Video 'Maasmeanders verhuurt struinrolstoelen' - De making of-video

Tekstalternatief video: audiodescriptie video Maasmeanders verhuurt struinrolstoelen