Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wereldmaaltijdevent Global Goals

Zaterdag 16 oktober organiseert Global Goals Oss samen met Thuis in Oss, De Leijgraaf, Groene Engel en Kunstfabriek, voor de 10e keer de Wereldmaaltijd. En van deze jubileumeditie wordt er een mooi feest van gemaakt.

Bij verschillende kraampjes kun je genieten van overheerlijk eten. Loop met je strippenkaart langs de kraampjes en proef van de vegetarische hapjes. Deze kun je zelf aanvullen met een salade uit de saladebar.

Jeroen Princen

De Wereldmaaltijd wordt muzikaal opgeluisterd door troubadour Jeroen Princen. Ook voor de kleine proevers hebben we entertainment geregeld.  Tijdens de middag zal de organisatie van de wereldmaaltijd officieel overgedragen worden van Global Goals Oss naar Thuis in Oss

Prijzen

  • € 10,00 (Een Strippenkaart voor 4 hapjes kost € 10,00. Strippenkaarten zijn te bestellen via de ticketservice van de Groene Engel. Als je een strippenkaart (of meerdere) bestelt via de groene engel dan krijg je een toegangsmail met een code. Deze code wordt op de dag gescand en dan krijg je ter plekke de strippenkaarten die je hebt besteld. Wil je meer hapjes proeven? Dat kan. Tijdens de dag zijn losse kaartjes te koop van € 2,50. Omdat het feest is krijg je van Global Goals Oss bij iedere strippenkaart een munt voor een gratis drankje. Drinken is verkrijgbaar bij de Groene Engel.)

Waar

Adres:
Sint Barbara Park - naast de Groene Engel
Sint Barbara Park
Kruisstraat
5341 HA Oss
Plan je route
Afstand:

In de buurt

Toon resultaten