Groepsfoto koor Mix of Music

Kerstconcert: Mix of Music

A CHRISTMAS CAROL

Op vrijdag 15 december 2023 en zaterdag 16 december 2023 presenteert Mix of Music, popkoor Ravenstein, een wervelende muzikale voorstelling gebaseerd op het iconische kerstverhaal “a Christmas Carol” van Charles Dickens. De voorstelling zal, aangevuld met enkele acteurs, worden opgevoerd. Het wordt daarmee een bijzondere avond vol zang, drama en humor. 

De hoofdrolspeler, Ebenezer Scrooge, is een gierige bankier die zich alleen om geld bekommert. Vanuit de geesteswereld proberen diverse geesten Scrooge tot inkeer te brengen. Het is een verhaal over tegenstellingen tussen arm en rijk. Deze voorstelling, met een eigentijdse twist, mag je natuurlijk niet missen. Mix of Music nodigt je dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De voorstelling is het perfecte startschot voor een periode van warmte en gezelligheid. De uitvoeringen vinden plaats in het tot kerst omgetoverde Vidi Reo te Ravenstein. Een welkomstdrankje en hapjes tijdens de voorstelling zijn bij de entreekaarten inbegrepen.

Wanneer

  • Vrijdag 15 december 2023 om 19.30 uur
  • Zaterdag 16 december 2023 om 19.30 uur

Waar

Vidi Reo
Van Kesselplaats 2
5371 AX Ravenstein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

Bezoek de website

Kijk in de buurt

Toon resultaten